Näissä leivoksissa on murea pohja ja kinuskinen täyte. Ovat siis melko makeita, mutta pieninä suupaloina tosi hyviä!Resepti tuli vastaan vanhasta kansiosta ja oon sitä hieman muunnellut...En tosin muista mistä oon alunperin tämän bongannut, mutta siitä on jo reilu 10 vuotta!

pohja:
(24 kpl)

175 g pehmeää voita
1 dl sokeria
3,5 dl vehnäjauhoja

Nypi pohjan ainekset murumaiseksi seokseksi. Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (n. 20cm x 30cm) sentin paksuiseksi levyksi. Paista 175 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on vaaleanruskea. Jäähdytä.



kinuskitäyte:

100 g voita
1,25 dl fariinisokeria
2 dl kuohukermaa
4 rlk vaaleaa suurustetta

Kiehauta ainekset paksupohjaisessa kattilassa ja lisää suuruste. Keitä hiljalleen kunnes seos sakenee. Levitä kinuski leivospohjan päälle ja jäähdytä hyvin.

kuorrutus:

200 g taloussuklaata
(koristeluun valkoista suklaata)

Sulata suklaa ja levitä kinuskitäytteen päälle. Anna hieman jähmettyä ennen palojen leikkaamista. Koristele valmiit leivokset valkosuklaapursotuksilla.