Tämän kakun tein diplomi-insinöörin valmistujaisjuhliin!Toiveena oli teekkarilakin muotoinen 40 hlö:n kakku, jonka täytteenä olisi ainakin valkosuklaamoussea.
Tein kakkuun 10 munan pohjan jonka ensimmäiseen kerrokseen tuli valkosuklaamousse ja toiseen kerrokseen mansikkamousse. Kuorrutin kakun valkoisella marsipaanilla (en ehtinyt enää tilaamaan sokerimassaa joka olisi sopinut tähän paremmin). En halunnut kovin paksua marsipaanikerrosta ja huomasinkin sitten että varsinkin tuo mansikkamousse kuulsi hieman läpi Tulipa tuohon pari ryppyäkin vielä häiritsemään Lipan ja reunuksen tein punaisesta marsipaanista jonka maalasin mustalla pastavärillä. Sain näin kiiltävän lopputuloksen. Tupsu on väkerretty hopeatoffeesta ja ruusut + kokardi jo aiemmin marsipaanista!
Kaikesta huolimatta kakku sai kiitosta ja hävisi nopeasti parempiin suihin, joten täytyy kai olla tyytyväinen siihen itsekin
Paljon onnea Sarille diplomi-insinöörin papereista!!!
Kommentit