Pohjasta tein munattoman Myllyn Paras-sivujen ohjeella, jota oon käyttänyt jo kauan (menee lähelle "oikeaa" kakun makua ja koostumusta). Väliin laitoin perinteiset kermat, hillot jne. kun ei ollut oikein aikaa muuhun... Päällinen on valkoista sokerimassaa, reunoilla vaaleanpunaiseksi värjättyä kermavaahtoa. Koristeet tein sokerikuorrutteella ja pienet sydämet on tehty muoteilla punaisesta sokerimassasta.
torstai, 14. helmikuu 2008
Sydänkakku
Pohjasta tein munattoman Myllyn Paras-sivujen ohjeella, jota oon käyttänyt jo kauan (menee lähelle "oikeaa" kakun makua ja koostumusta). Väliin laitoin perinteiset kermat, hillot jne. kun ei ollut oikein aikaa muuhun... Päällinen on valkoista sokerimassaa, reunoilla vaaleanpunaiseksi värjättyä kermavaahtoa. Koristeet tein sokerikuorrutteella ja pienet sydämet on tehty muoteilla punaisesta sokerimassasta.
Kommentit