Vihdoin sain tämän munattoman kääretorttupohjan onnistumaan!!!Eli ohje on siis kasvisruoka.com:n sivuilta. Kääretortusta tuli nyt aika iso, sillä tein taikinan kaksinkertaisena koemielessä: toisen puolen tein samoin kuin ennenkin juoksevaa margariinia käyttäen, ja toiseen puoleen käytin sulatettua meijerivoita. Meijerivoin kanssa taikinasta tuli paljon paremmin levittyvää eikä se paiston aikana kuivunut yhtä paljon kuin toinen puoli, jonka tein juoksevasta margariinista. Ehkä tähän auttoi myös se, että tein tutkimusta netissä ja bongasin hyvän vinkin: Levitin taikinan vedellä kostutetun leivinpaperin päälle pellille ja kun pohja tuli uunista, laitoin taas vedellä kostutetun leivinpaperin siihen päälle. Eli pohjaa ei siis kumota sokeroidulle leivinpaperille kuten "normaalin" kääretortun kanssa tehdään.




Kääretortun välissä voikreemiä ja persikanpaloja. Päällä myöskin persikasta tehtyjä kukkia, suklaalehtiä ja kermakoristelut. Taitaa mennä loppu pakkaseen kun en töihinkään tätä voi roudata ilman autoa :D