1830156.jpg

Noniin, pitkästä aikaa!Kesä meni lomaillessa ja muissa hommissa, joten leipomukset jäi taka-alalle... Tämänkään koristeen tekemiseen ei ollut paljoa aikaa, enkä siis oo ollenkaan tyytyväinen lopputulokseen, mutta minkäs teet... Mulla oli todella epäonnea tämän työn kanssa, kaikki mahdollinen meni pieleen ja se näkyy kyllä lopputuloksessa kun ei ollut aikaa kummempiin korjailuihin...
Mutta tästä kaikki sai alkunsa:
Työkaverin häät oli eilen ja pyysi mua tekemään hääkakun päälle koristeen. Ideoitiin sitä yhdessä; miehen pesisharrastus saisi näkyä (kuin myös se että sulhanen on morsianta lyhyempi) ja hääparin neljästä kissasta ja yhdestä koirasta voisi tehdä myös marsipaanikoristeet. Mun suuret suunnitelmat tuodat jokaisen kissan ja koiran persoonallisuutta esiin yms. jäi sitten tuon kiireen takia pelkiksi suunnitelmiksi.

1830107.jpg

Tein siis hääparin pitelemään pesismailaa kuin "hutunkeitossa" ja morsiamen käden päällimmäiseksi valtaa pitämään. Kädet nyt on vähän miten sattuu kun maila katkesi moneen kertaan asetteluvaiheessa. Kissat ja koira on vähän sinnepäin, hääpäivän aattoyönä väkerretty loppuun. Koiran maalasin vielä loppuun töissä kuvan oton jälkeen :)
Nyt sitten vaan uutta aihetta kehiin ja tekemisen intoa; Tiialla on synttäribibbalot ens viikonloppuna ja teen sinne kakun päälle marsipaanikoristeen!